Llibre i ràdio, un dia complet

S’han acabat les vacances. Ja ha tornat la normalitat. M’ha costat un poc, però hui ja pareix que les coses han tornat a la rutina. Espere que algún dia la normalitat siga no treballar però, per ara, continuem treballant. Esta setmana és més curta, menys mal, sino seria insufrible. No és per tant, però per ser un dia normal, el present ha de renegar un poc per trobar-se. Tot anava com un dia normal, t’alces, fas la faena, dines, continues treballant i a fer cosetes.

Una de les cosetes que tocaven fer esta vesprada era acabar-me el llibre del Nadal, “Los Pilares de la Tierra”. Encara no me l’havia llegit i, havia sentit tant parlar d’ell, que em vaig dir que este nadal m’el llegiria. Estava en el moment final de la història, tot començava a acabar-se quan m’han fet una cridada al mòbil inesperada. Caguen!

He contestat com sempre que veig que no conec el número de la pantalla, pensant que serien els pessats de sempre i ja tenia la resposta preparada: “Gracias, pero estoy contento con mi operadora”, alguna cosa s’ha de dir. Però, no era una cridada qualsevol. Era de la ràdio, més concretament de Punto Radio. Ha sigut tot molt ràpid. M’han cridat per preguntar-me diverses coses del portal de compartir cotxe que he creat i administre: comparteviaje.es. Ha sigut una entrevista ràpida i m’han pillat tant de sorpresa, que no li he preguntat si era en directe o quan anava a retransmetre’s. Al acabar, després del moment d’eufòria i el típic “Què ha passat ací?”, he caigut en el que acabava de respondre i estic segur que si m’ho haguera preparat, haguera eixit millor. M’han pillat de sorpresa. De totes formes, estic content perquè sempre s’agraeix que parlen d’una pàgina teua, ja siga en la ràdio o en altra pàgina. Espere sentir-me algún dia en el meu moment de glòria.

Així que hui ha sigut un dia complet, m’ha acabat el primer llibre de l’any i m’ha fet una entrevista en la ràdio. No puc demanar molt més, ha sigut un dia productiu.

Per cert, Madeira genial, si uns agrada la muntanya, heu d’anar. És salvatge i d’una bellesa brutal. Un destí molt recomanable per als que els agrade el senderisme i la natura.

Blog sobre temes diversos i opinions sobre la vida en general, escrit des de l'Horta Sud i amb el cor en la ribera del Xúquer.
  • Xarxes socials

    RSS trellat Twitter trellat Friendfeed trellat Flickr trellat YouTube trellat
free hit counter