Fa temps que sabem que el nostre govern fa el que vol sense tindre repercussions en les eleccions o en el poder. El diari El Pais fa temps que treballa en el desgast del PPCV amb la trama Gürtel. Fins ací, tot és habitual. Però, en els últims dies, pareix que tots els mitjans d’informació s’han activat i comencen a contar alguna cosa del que està passant ací. Trobem articles des de diaris “d’esquerres” com Público, mitjançant Ignacio Escolar i el seu blog, a diaris més conservadors com El Mundo, o podem veure al mateix Pedro J avisant a Camps. Pareix que tots arriben a veure que açò fa pudor i està a punt d’esclatar.

Evidentment, els únics que no se “donen compte” són els “periodistes” de la pública RTVV. Veient ahir les notícies en qualsevol altra cadena, no se podia entendre com el President Camps parlava de la dimissió de ZP caient la que està caient. Però, si veus les notícies de Canal 9, ho entens tot a la perfecció. Pareix que les declaracions del Molt Honorable i les paraules de la presentadora del tele-diari formen part d’una mateixa cançó. No se si les declaracions són pactades amb la televisió pública o la notícia s’adapta a les declaracions, però el que és evident és alguna cosa fa pudor.

[Atenció a la cara de sorpresa de la periodista de la dreta amb les declaracions de Camps. Tal volta jo veja gestos on no n'hi han, però la cara li canvia mentres parla Paquito]

En esta entrada hi han 2 comentaris.

 1. Juan
  02 oct 09
  14:03

  jajaj, la cara de la xicona és brutal!!!

 2. Robin, sí, el de la Murta
  06 oct 09
  13:22

  Per què haurien de dimitir?
  Estan tots de merda fins al coll, però mentre puguen aguantar, mentre no siga fàcil demostrar-ho o mentre hi haja un jutge “más que amigo” que et salve ¿per què dimitir?
  Si algú dimiteix o si a algú el fan fora, s’obri la cacera… i més prompte o més tard tots es veurien obligats a fer-ho. L’estratègia del PP és una altra: no dimitir ningú i així no iniciar mai eixe camí. Tots estan ben enfangats, així que millor seguir tots juntets en el poder, tapant-se uns als altres… que segur que des del poder es poden amagar millor les mentides i comprar millor les voluntats dels “amiguitos”.
  I si damunt tens la sort de tindre un electorat com el valencià que és capaç d’elevar-te a la categoria de “màrtir per València”… millor ja no es pot estar. ¿Per a què dimitir?
  És més, si tornaren a fer eleccions, guanyarien per majoria absoluta.
  Maedesenyor, quina societat valenciana tenim.

 • Xarxes socials

  RSS trellat Twitter trellat Friendfeed trellat Flickr trellat YouTube trellat
free hit counter