Una notícia en el país ens informa que els EUA abronquen l’Estat Espanyol per l’intercanvi de contingut protegit amb drets d’autor mitjançant P2P. Inclús, ens diuen que l’Estat Espanyol ha de anular la carta del fiscal de l’Estat per la que diu que l’intercanvi d’arxius és legal si no es fa amb ànim de lucre. Inclús insta a il·legalitzar els programes emule, Ares i BitTorrent. És més, amenaça que si no canviem, poden haver sancions econòmiques.

La problemàtica ve de llarg i està molt ben explicada per Enrique Dans i Manuel M. Almeida. Esta, es complicà amb el nomenament de la nova ministra Sinde(scargas), en el que possiblement és el pas més important de la renúncia del PSOE a la innovació en Internet.

Ara, els EUA amenacen amb sancions econòmiques perquè ens agrada compartir. I els pica que el poder judicial ens done la raó. Senyors americans, els poders judicials estan separats en l’Estat Espanyol i seria inadmissible que el Zpresident pressionara el fiscal per retirar una carta oficial, encara que ja m’ho crec tot. Sincerament, espere que ens sancionen, però amb la NO exportació de les pel·lícules americanes a les sales dels cinemes. Així deixaran de pressionar als cinemes. Tal volta així, puga haver més cine autòcton, i de més qualitat. El que si m’agradaria que l’Estat Espanyol es posara dur i els informara que fins no signen Kyoto i respecten els Drets Humans, no tornarà a entrar ni una pel·lícula més ací. No tenen cap poder moral per anar donant lliçons de legalitat.

Etiquetes: ,

En esta entrada no hi han comentaris.

  • Xarxes socials

    RSS trellat Twitter trellat Friendfeed trellat Flickr trellat YouTube trellat
free hit counter