Desgraciadament per mi, cada dia soc menys polític. I això és negatiu, ja que podria passar a ser un meninfot més, augmentant així l’alt percentatge de la població d’este país que no saben ni els importa el que facen els polítics. Però, és que el panorama no pinta gens bé. Per una part, ara mateix està declarant el ben vestit “Tío Paco” com l’anomenen els gitanos valencians (pa i circ). El PSPV-PSOE que no alça el cap i no l’alçarà mai a este ritme. I amb els grans partits mig afonats, les alternatives estan com sempre, renyint entre ells per coses sense importància i lluitant per un poder que no tenen. Som quatre gats i damunt mal ajuntats. Així, no hi ha forma de fer res.

Ara seria el moment que s’alçaren i ocuparen el seu lloc, que demostraren que n’hi ha una altra forma de fer política. Però no és així. Desgraciadament, són iguals. Una llàstima per tots nosaltres.

El 7 de juny votem a Europa, a qui votaré? Potser que siga la primera vegada que vote en blanc.

Etiquetes: , ,

En esta entrada hi han 3 comentaris.

 1. Corpi
  20 mai 09
  20:21

  Estic en el mateix cas que tu. No sé a qui votar. Igual ni vaig.

 2. Conte
  26 mai 09
  19:23

  vos haveu pres massa meninfotils me sembla, hehe és broma.

  Mira jo vos dic algunes coses, el fet que la política diària d’alguns polítics siga un poc esperpèntica és una cosa.

  I altra són les eleccions Europees, on se decideixen moltes coses que després els governs estatals o regionals apliquen o segueixen.

  Jo votaré BLOC-CEU, i vos anime a fer el mateix. Què direu: per què?

  Vos done algunes raons, per exemple la Unió Europea pensa tindre 30 projectes primordials a desenvolupar. Que mos ajuguem els valencians? Doncs que per exemple el projecte del Corredor Mediterrani estiga entre un d’eixos projectes. Si el corredor mediterrani se desenvolupa, la regió valenciana se desenvoluparà economicament en positiu i això significa millor nivell de vida, més empreses que vénen paca ací, etc… serà una forma d’estar connectats amb Europa i no aïllats del món i el continent nostre.

  Altra raó, que per exemple sapiguem si l’agricultura valenciana té futur o no. És veritat que això ho té que decidir la Generalitat, però també a Europa es decedeixen moltes polítiques que poden o sumar o perjudicar a la llarga. No tots els estats i continents juguen amb les mateixes regles, alguns fan trampa i això ens perjudica.

  Ens juguem un urbanisme de consens, europeu i racional, o continuar amb el monocultiu de rajola que s’ha imposat sense cap control d’aigües, viabilitat ni res.

  Per exemple. la nostra llengua és l’octava més forta a Europa, però encara així no té un reconeixement institucional adequat o digne. També ens juguem coses així.

  Que direu que tots els polític són tots iguals, jo confie que el BLOC farà polítiques justes i de trellat. Ademés té un bon candidat com Enric Nomdedéu, un senyor que ha vingut a fer política, literalment.

 3. Trellat
  27 mai 09
  8:41

  M’alegre almenys que ho tingues clar. Evidentment, totes les coses que has enumerat ens beneficiaríem, però és que estic massa negatiu amb els polítics. Esperem que la cosa canvie algun dia.
  Salut

 • Xarxes socials

  RSS trellat Twitter trellat Friendfeed trellat Flickr trellat YouTube trellat
free hit counter